De wonderlijke wereld van een kleuter

 
Jiepie gaan spelen bij Charlotte en Sofie.  Wat hebben die leuk speelgoed zeg. Ik heb me zo goed geamuseerd.  Charlotte is net als ik dol op princessenkleedjes.
Picture
Picture
Sofie verkleedt zich niet zo graag.  Ze is wel heel lief en ik speel graag met haar.  Ze hebben ook een supercoole princesscooter. Ik kon daar echt mee rijden, en ik mocht van hun mama daar zomaar mee in de living rijden. Ik doe dat al goed zonder botsen. Ik wil er ook graag zo eentje mama.

Verder heb ik wel heel veel snoepjes gekregen van de mama van Charlotte en Sofie. Njammie zeg, dat is hier zo leuk !!!
Wanneer komen Charlotte en Sofie naar ons ?

 
Vandaag moest mama heel vroeg weg. Ze ging op school helpen met de brunch. Raar woord hé. Eigenlijk staat het voor lekker smullen.  Een beetje later ben ik met papa en tante Sabrina gaan kijken naar mama.

Mijn juf Inge was er ook. Wat gek. Nu ben ik toch een beetje verlegen hoor.
Picture
Toen ik aan kwam, werd ik stevig geknuffeld door mijn maatje Alexander Verbeeck. Lucas was er ook.  Toch een beetje raar zo mijn vriendjes en juf buiten de schoolmuren te zien.

Ik heb anders wel een leuke juf. We hebben al heel veel geknutseld en geschilderd. Ze zingt ook graag en vertelt mooie verhaaltjes.  Samen met juf Sofie speelt ze ook af en toe poppenkast. 

Dit jaar is mijn teken een auto. Ik mis mijn bal wel een beetje.  Ik ken alle tekens van alle kindjes. Knap van mij hé.  Ik kan al een zonnetje tekenen en ook een paddestoel.  Wat leer ik veel in mijn nieuwe klas.
Wanneer leer ik lezen mama ?
 
Ik mocht naar het ridderfeest van Jonah. Hij is 5 jaar gevonden.  Samen met mama heb ik een mooie kroon voor hem gemaakt.
Picture
Picture
Ik heb mij goed geamuseerd met al die grote jongens. Ik laat mij niet doen hoor.  Peter had toffe spelletjes bedacht zoals de schat van kapitein Eenook zoeken, ... de schat was een zakje vol snoep. Njammie.

Er waren ook pannekoeken maar daar ben ik niet zo heel erg dol op. Die spekjes daarentegen daar kon ik moeilijk afblijven.  Ik wilde wel blijven slapen bij Jonah maar mocht niet van papa en mama.  Jonah had bijna geen stem meer en was nog een beetje ziekjes. Een volgende keer ?

 
Picture
Vandaag hadden we bezoek van peter en Jonah aan zee. Wat heb ik mijn maatje lang moeten missen. We hebben zoveel lol gehad.  Samen vliegeren,  go-cart rijden, giechelen, ...  Het was de max!

Jonah bleef ook slapen.  Ik mocht nu ook in een groot bed slapen, samen met Jonah in de grote kamer.  Peter heeft een leuk verhaaltje voorgelezen. Wanneer gaan we nog eens samen naar zee ? Ik vond het reuze leuk !
Picture
 
Picture
De derde dag op school en ik ben al kindje van de dag.  Wat vinden jullie van mijn mooie T-shirt ?  Ik mocht naast de juf gaan zitten en ik mocht de deur open doen en mijn foto hangt op het bord en ik mag eerst in de rij ... kortom I love it. Wanneer mag ik terug mama ?
 
Na een lange vakantie terug naar school. Ik heb er zin in. Mijn nieuwe juf heet Inge.  Ik zit in 1KC. Mijn vriendinnetje Zita en vriendje Alexander zijn er ook weer, maar die zie ik in de chaos niet onmiddellijk staan. Op zoek naar mijn mandje en een plaats voor mijn jas. Dit keer is mijn teken geen bal maar een auto.  Het teken van onze klas zijn Rube en Rutje zoals op mijn boekentas.  Kijk een keukentje, dag papa en mama, ... zonder een traantje.

    Een
    grote
    coole
    meid

    Ik ben een leuke kleuter die sinds 19/04/2010 naar school gaat.  School is fun maar feesten vind ik nog toffer. Ik ben een Disney-freak net als mijn mama. Ik ben een echte prinses. Knutselen doe ik graag en af en toe wat kwattekwaad uithalen brengt toch leven in de brouwerij, niet ? 
    Ik vertel jullie graag over mijn avonturen.  

    Archives

    December 2010
    November 2010
    October 2010
    September 2010
    August 2010
    July 2010
    June 2010
    May 2010